Category Archives: Koleksi kisah lawak

Selamat menyambut tahun baru 2016

Tak terasa waktu berlalu, tup tup dah masuk tahun baru 2016. Macam-macam yang terjadi sebelum nih, yang baik, buruk, pahit manis, tapi itu cerita lama. Cerita tu sampai situ je lah ek. Wahaha. Kepada pelawat sekalian, aku ucapkan terima kasih daun keladi sebab sudi singgah kat sini. Terima kasih sebab sudi like & komen apa… Read More »

Kisah Lawak – Kira menjawab soalan ke tu?

Kalau tak silap aku tahun lepas kot, sedang aku sibuk mengurus parcel yang baru sahaja dihantar oleh pelanggan, ada belasan kotak masa tu. Datang orang putih ke kaunter dan berkata: “Hi, how are u?” Sepatutnya aku jawab I’m fine, Thank you. Tapi entah macamana aku tercakap “welcome”… =_=” Yang benar, Admin

Lawak Tahun Baru – Jumpa di tahun hadapan!

Lawak tahun baru – Jumpa di tahun hadapan Dua orang kawan (Farid & Manan) sedang lepak sambil menunggu detik tahun baru tiba, lagi 2 minit. Lalu Farid pun berkata kepada Manan. Farid    : Manan, kita jumpa lagi di tahun hadapan. Manan : Macam lama je bunyinye.. Diorang dua pun gelak..  Hahaha. ;D Yang benar, Admin