Biodata Penulis / Pemilik blog

Ruangan ini khas untuk membolehkan anda mengenai diri penulis secara lebih dekat. Walaupun, taklah dekat sangat. Tapi, rasanya takde yang duduk kat marikh atau bulan. Kat bumi jugak kan? Wahaha ;D

Nama : Mohd saharol bin mamad

Umur : 26 tahun * pada tahun 2016

Status : Bujang 

Tarikh lahir : 13 November 1990 (Scorpion)

Minat / Hobi : Online gaming ragnarok *rebirthro*, League of legend (LOL) & offline gaming, blogging, menonton movies, anime atau kuliah berbentuk agama / motivasi. Dan banyak lagi.

Kepakaran/Keistimewaan : Blogging, SEO-ing, Online marketing dan sewaktu dengannya.

Cita – Cita : Pakar pemasar internet (Internet Marketer)

Kebencian / Benda yang aku tak suka :

Kelemahan : Susah nak buat orang faham apa yang  cuba disampaikan, dan tunggu! Muka tak pandai nak senyum. Wakakaka ;D

Tahap Pembelajaran : Diploma Management Technology (MT) di Technology College Sarawak.

Pekerjaan tetap : Kerani kaunter pejabat pos. Since 16/07/2012

P/s: Spesies yang suka bergurau dan kadang-kala terlajak kata, jadi jangan marah-marah. Kalau nak marah juga, marahlah orang lain.. Hahaha ;D

Yang benar,

Admin

2 thoughts on “Biodata Penulis / Pemilik blog

  1. Zaki

    Salam admin, saya Zaki dari KLIA, boleh share link facebook atau twitter…
    Sebenarnya macam-macam kerenah yang berlaku dalam Pos Malaysia…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *