BOX OF JOY DARI LAZADA!

Maaf ye semua. Agak lewat sedikit untuk mengumumkan perkara ni. Bermula 11 November 2016 – 14 Disember 2016, lazada melancarkan jualan besar-besaran “online resolution” dengan tema “Brand for All”. Sempena kempen jualan besar-besaran ni juga, kempen box of joy diadakan bagi ahli affiliate yang berminat untuk membuat review mengenainya, dan aku telah terpilih untuk menyertainya.… Read More »

IKLAN JAWATAN KOSONG – KERANI TETAP / SAMBILAN POS MALAYSIA BERHAD (SARAWAK)

Berita gembira bagi korang yang tengah mencari pekerjaan, POS MALAYSIA BERHAD menawarkan jawatan kosong kerani bagi zon KUCHING, SIBU DAN BINTULU, samada sebagai pekerja tetap / sambilan. Daripada korang menanam anggur a.k.a. mengganggur, bolehlah cuba mengisi borang permohonan yang turut disertakan di dalam artikel ni. TANGGA RUMAH AKU GAJI: RM1,100 – RM2,100 (TETAP) RM47.00 sehari (kerani… Read More »

Gangguan transaksi perkhidmatan JPJ di seluruh Malaysia (Official Notice)

Bagi yang mungkin hairan kenapa hari ni tak dapat nak renew lesen memandu & roadtax, yang ni notis di facebook official JPJ. Jadi jangan gaduh-gaduh, marah-marah berkungfu bagai.. Kalau marah, kena jual! Apa ko ingat ni cerita P. Ramlee: 3 abdul..  Rujukan: https://www.facebook.com/jabatanpengangkutanjalanmalaysia/photos/a.10150107278842421.292072.194295407420/10154650029472421/?type=3&theater Yang benar, Admin

Pembayaran pertama dari google adsense!

Setelah setengah abad aku menunggu, baru dapat cashout. Fuhh, kena fokus betul-betul untuk buat duit dengan adsense ni, yang seronoknya kalau usd ditukar ke ringgit, jadi 4 kali ganda. Which is good. Tiba2 speaking… Hari isnin je lah jawabnya baru dapat cashout. Lepas ni kalau kerajinan aku datang mengejut, terus buat tutorial urusniaga western union… Read More »

REVIEW: Pembayaran komisen ke-2 TONEPLUS! (simkad yang membayar penggunanya!

(Jumlah terkumpul komisen & cashback untuk bulan september)   Tak banyak, tapi seronok juga rasanya terima setiap bulan, pembayaran dibuat sama hari terima gaji. Bagi korang yang berminat nak tahu macamana nak terima komisen menggunakan simkad toneplus ni, boleh whatsapp/wechat : 012-8719348   Yang benar, Admin