UBER RM7.00 DISKAUN SEMPENA RAMADAN!

Hari ni cuma nak kongsi kod diskaun bagi yang teringin atau selalu naik uber. Kod diskaun ni sah digunakan sehingga 11.06.2017, Boleh digunakan pada bila-bila masa (tiada had masa contohnya dari jam 1 pagi – 12tghari) sebanyak 7 kali. Ada dua situasi penggunaan kod diskaun ni: Kadar caj misalnya rm7 ke bawah – Maksudnya korang… Read More »

TIPS UNTUK BELI BARANG DI LAZADA DENGAN HARGA JAUH LEBIH MURAH! (SEHINGGA 24 MAC 2017)

Bagi korang yang nak membeli-belah di Lazada, sekarang ni sedang berlangsung jualan besar-besaran. Ini sedikit tips kalau korang nak dapatkan sesetengah barang dengan harga lebih murah sebelum jualan besar-besaran ini ditutup. 1. LIVE FLASH SALE Setiap beberapa jam, beberapa produk akan disenaraikan dan dijual dengan harga yang lebih murah berbanding waktu lain. Korang kena sentiasa pantau… Read More »

LAZADA SURPRISE BOX (REVIEW)

Hi, aku tau.. Aku memang selalu menghilangkan diri. Bila blog dah lama terbengkalai baru sibuk nak munculkan diri. Hahaha. Anyway… Balik ke cerita asal, korang pernah dengar tentang LAZADA SURPRISE BOX? Tak pernah?, Pernah? Eh, ada aku kisah? Hahaha. *Gelak sambil guling-guling pastu pengsan. -Gurau je. ;D Untuk pengetahuan korang, LAZADA SURPRISE BOX ni versi ke-2… Read More »

SELAMAT TAHUN BARU CINA 2017

Setelah menghilangkan diri seperti selalunya.. Hahaha. Aku nak ucapkan selamat tahun baru cina bagi yang menyambutnya, selamat bercuti, jalan kena hati-hati lagi-lagi sekarang musim hujan dll. Aku pun baru balik dari melawat keluarga sebelah Mak. Sekejap je, tapi berbaloi. Sebab aku dapat jumpa keluarga yang aku sendiri pun tak ingat sangat pasal setahun sekali je… Read More »

KOD / KUPON DISKAUN LAZADA MALAYSIA 12 DECEMBER 2016 – 14 DECEMBER 2016

Sempena jualan bermula hari ini 12 DECEMBER 2016 – 14 DECEMBER 2016 di laman web lazada, korang boleh gunakan kod / kupon diskaun ni. Tetapi kod diskaun ini hanya dapat digunapakai untuk tempoh dan jenama / produk tertentu sahaja. Maklumat boleh didapati dalam gambar yang disertakan di bawah. Aku pun tengah shopping sakan. Wakakaka. Memang jauh… Read More »