KOD / KUPON DISKAUN LAZADA MALAYSIA 12 DECEMBER 2016 – 14 DECEMBER 2016

Sempena jualan bermula hari ini 12 DECEMBER 2016 – 14 DECEMBER 2016 di laman web lazada, korang boleh gunakan kod / kupon diskaun ni. Tetapi kod diskaun ini hanya dapat digunapakai untuk tempoh dan jenama / produk tertentu sahaja. Maklumat boleh didapati dalam gambar yang disertakan di bawah. Aku pun tengah shopping sakan. Wakakaka. Memang jauh… Read More »

BOX OF JOY DARI LAZADA!

Maaf ye semua. Agak lewat sedikit untuk mengumumkan perkara ni. Bermula 11 November 2016 – 14 Disember 2016, lazada melancarkan jualan besar-besaran “online resolution” dengan tema “Brand for All”. Sempena kempen jualan besar-besaran ni juga, kempen box of joy diadakan bagi ahli affiliate yang berminat untuk membuat review mengenainya, dan aku telah terpilih untuk menyertainya.… Read More »

IKLAN JAWATAN KOSONG – KERANI TETAP / SAMBILAN POS MALAYSIA BERHAD (SARAWAK)

Berita gembira bagi korang yang tengah mencari pekerjaan, POS MALAYSIA BERHAD menawarkan jawatan kosong kerani bagi zon KUCHING, SIBU DAN BINTULU, samada sebagai pekerja tetap / sambilan. Daripada korang menanam anggur a.k.a. mengganggur, bolehlah cuba mengisi borang permohonan yang turut disertakan di dalam artikel ni. TANGGA RUMAH AKU GAJI: RM1,100 – RM2,100 (TETAP) RM47.00 sehari (kerani… Read More »

Gangguan transaksi perkhidmatan JPJ di seluruh Malaysia (Official Notice)

Bagi yang mungkin hairan kenapa hari ni tak dapat nak renew lesen memandu & roadtax, yang ni notis di facebook official JPJ. Jadi jangan gaduh-gaduh, marah-marah berkungfu bagai.. Kalau marah, kena jual! Apa ko ingat ni cerita P. Ramlee: 3 abdul..  Rujukan: https://www.facebook.com/jabatanpengangkutanjalanmalaysia/photos/a.10150107278842421.292072.194295407420/10154650029472421/?type=3&theater Yang benar, Admin

Pembayaran pertama dari google adsense!

Setelah setengah abad aku menunggu, baru dapat cashout. Fuhh, kena fokus betul-betul untuk buat duit dengan adsense ni, yang seronoknya kalau usd ditukar ke ringgit, jadi 4 kali ganda. Which is good. Tiba2 speaking… Hari isnin je lah jawabnya baru dapat cashout. Lepas ni kalau kerajinan aku datang mengejut, terus buat tutorial urusniaga western union… Read More »