Category Archives: Repekan bersahaja

Selamat menyambut tahun baru 2016

Tak terasa waktu berlalu, tup tup dah masuk tahun baru 2016. Macam-macam yang terjadi sebelum nih, yang baik, buruk, pahit manis, tapi itu cerita lama. Cerita tu sampai situ je lah ek. Wahaha. Kepada pelawat sekalian, aku ucapkan terima kasih daun keladi sebab sudi singgah kat sini. Terima kasih sebab sudi like & komen apa… Read More »

Jom tukar ke pelan digi smart prepaid! (Free basic internet + Free unlimited SMS / Call)

Aku pun baru balik dari Digi Store di Plaza Merdeka, kuching. Alang-alang lalu kat sana singgah celcom centre, bertanyakan hal port-out dari Maxis yang dah kena reject 5-6 kali oleh maxis. Sambil-sambil tu singgah sebentar untuk membuat pertukaran simkad digi lama aku ke simkad baru yang boleh sokong 4g LTE internet. Caj dikenakan sebanyak RM10.60… Read More »

Promosi Riuh Rio Raya 2014 untuk produk Poslaju Prabayar!

Seperti yang korang boleh tengok kat dalam gambar bawah nih. Dapatkan segera lebih-lebih lagi bagi yang berniaga. Boleh jimat banyak kos penghantaran barang kepada pelanggan. Tak perlu peningkan kepala nak fikir cara nak bungkus barang yang nak dihantar. Cuma nasihat aku beli tu pastikan beli yang sepatutnya. Macam contoh barang nak dihantar dari Sarawak ke… Read More »

Renew domain + hosting www.saharol.com

Alhamdullillah, selesai perbaharui domain + hosting untuk blog ni. Beberapa minit lepas bank in dah approve payment. Memang terbaik perkhidmatan penyedia domain+hosting yang aku pakai ni. Ada masalah kat blog, cpanel, cepat je dorang tolong selesaikan.  Memang terbaik dari ladang kurma. Pasal apa kurma? Suka hati aku, blog aku. ;D Kepada duit RM100.00 selamat tinggal.… Read More »