Penafian

Rujukan : Saya selaku (pemilik / penulis www.saharol.com)

  1. Tiada Jaminan 100% apa yang ditulis di dalam blog ini sememangnya tepat. Ada kemungkinan beberapa fakta atau tulisan tidak lagi relevan atas sebab perubahan teknologi, zaman dll.
  2. Penggunaan imej/video, artikel dan seumpamanya tidaklah dimiliki sepenuhnya oleh saya sendiri. Sebahagian besarnya diambil dari internet terutamanya google. Jika ada sebarang penyalahgunaan imej misalnya, hubungi saya untuk tindakan selanjutnya.
  3. Sebarang penggunaan imej, artikel ataupun apa sahaja maklumat yang anda perolehi dari blog ini adalah dibenarkan dan digalakkan agar disertakan pautan (link/url) asal untuk memudahkan pembaca lain merujuk semula sekiranya terdapat soalan atau kemuskilan. Tidak dibenarkan sama sekali menggunakan sebarang maklumat/imej dll di dalam blog ini untuk tujuan yang membawa kemudaratan seperti memfitnah, dan seumpamanya.
  4. Sebarang kesilapan dalam penyampaian mahupun penggunaan ayat, imej dll di dalam blog ini merupakan kesilapan dan kekurangan saya sendiri yang hanya manusia biasa. Mohon seribu kemaafan jika ada yang terasa.
  5. Sebarang cadangan, soalan dll boleh dikemukakan kepada saya sendiri melalui ruangan hubungi saya (email, hp, wechat, facebook dll).
  6. Sebarang kerosakan, kerugian, malapetaka atau kejadian yang tidak diingini berlaku kepada anda sewaktu menggunakan mana-mana maklumat yang terdapat di blog ini adalah di bawah tanggungjawab sendiri.

P/s: Akan dikemaskini di masa akan datang jika dirasakan perlu..

 

Yang benar,

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *