Category Archives: Lawak jenaka

Selamat menyambut tahun baru 2016

Tak terasa waktu berlalu, tup tup dah masuk tahun baru 2016. Macam-macam yang terjadi sebelum nih, yang baik, buruk, pahit manis, tapi itu cerita lama. Cerita tu sampai situ je lah ek. Wahaha. Kepada pelawat sekalian, aku ucapkan terima kasih daun keladi sebab sudi singgah kat sini. Terima kasih sebab sudi like & komen apa… Read More »

Kisah Lawak – Kira menjawab soalan ke tu?

Kalau tak silap aku tahun lepas kot, sedang aku sibuk mengurus parcel yang baru sahaja dihantar oleh pelanggan, ada belasan kotak masa tu. Datang orang putih ke kaunter dan berkata: “Hi, how are u?” Sepatutnya aku jawab I’m fine, Thank you. Tapi entah macamana aku tercakap “welcome”… =_=” Yang benar, Admin

OREO Transformers 4 – Bukan lagi putar jilat celup!

  Mula-mula masa aku terbaca kat youtube, tajuk pasal oreo transformer 4 ni memang rasa pelik. Apa kaitan oreo dengan transformer? Dah tengok, baru faham. Iklan je rupanya.. kalau dulu putar, jilat… celup! Sekarang, oreo save the day (gives Optimus the courage to continue the fight to save humanity )… Tu ok lagi, yang paling… Read More »