Category Archives: Review laman web

Apa yang menarik di ronaldmohoni.com

Aku tak tahu lah korang pernah singgah ke blog tersebut atau tak, kali ni aku cuma nak review apa yang menarik kat sana & juga sedikit tips yang mungkin.. Mungkin boleh memberi manfaat kepada blog tersebut dan sebagai tanda penyertaan aku dalam Pertandingan Review Blog Ronaldmohoni.com. Bila aku fikirkan sedalam2 lubang kubur -nya, banyak juga‚Ķ Read More »

RahsianEbizDotCom yang sengal [Review]

Rahsiaebizdotcom memang sengal! Pasal banyak sangat benda bagus tentang web tu.. Huhu. ;p Biar aku kongsi ngan korang apa yang menarik pasal rahsiaebizdotcom nih. Laman web tu dimiliki oleh saudara Fahmy, pakar dalam bidang web development, graphic design, dll. Kalau korang nak tahu, web ni la yang banyak mengedarkan ebook percuma sejak beberapa tahun lepas.