Category Archives: Buat duit online tanpa modal

Pembayaran pertama dari google adsense!

Setelah setengah abad aku menunggu, baru dapat cashout. Fuhh, kena fokus betul-betul untuk buat duit dengan adsense ni, yang seronoknya kalau usd ditukar ke ringgit, jadi 4 kali ganda. Which is good. Tiba2 speaking… Hari isnin je lah jawabnya baru dapat cashout. Lepas ni kalau kerajinan aku datang mengejut, terus buat tutorial urusniaga western union… Read More »

Cek ke-5 dari NUFFNANG!

Baru je sampai semalam. Setelah sekian lama menunggu, akhirnya tiba. Ibarat angin yang tersepit.. Eh, apa kaitan? BTW, hari ni dah cashout. Cepat je. Terima kasih kepada Nuffnang dan para sponsor yang sudi beriklan di blog ni. Itu je aku nak cakap. Sekian, terima kasih. sama-sama. LOL   Yang benar, Admin

$2 usd dari Tapcash!

Malas nak cerita panjang, pasal tapcash aku dah ceritakan di artikel sebelum nih: http://saharol.com/buat-duit-online-tanpa-modal/buat-duit-dengan-aplikasi-android/review-buat-duit-dengan-aplikasi-android-tapcash/ Dan yang ni pulak pembayaran ke-4 aku terima. Tak banyak pasal aku pun malas nak serius sangat. Sibuk melayan Clash Of Clans! Hahaha ;D   Yang benar, Admin

Review: Buat duit dengan aplikasi android Tapcash!

Sebenarnya dah lama aku nak buat artikel pasal tapcash ni tapi disebabkan rajinlah sangat, hehe. Tak faham jugak? Aiyo. Berbalik pada cerita asal, Tapcash merupakan salah satu aplikasi android yang berkongsi keuntungan dengan pengguna aplikasi tersebut dalam bentuk duit $USD, dll! Caranya mudah, korang download dan install aplikasi TAPCASH dan kemudian link-kan dengan akaun facebook… Read More »