Category Archives: Pertandingan & Give away!

Peraduan Hantar & Menang Super 5! (Poslaju)

Peraduan Hantar & Menang Super 5 Bagi yang sering menghantar barang menggunakan perkhidmatan poslaju, inilah peluang korang nak menang hadiah. Hadiah utama Rm15,555. Kalau menang boleh buat pergi melancong. Hehehe. ;D Boleh baca selanjutnya di : http://goo.gl/VOkcEr Yang benar, Admin

Jom turut serta dalam give away ke-2 dari blog Cik Tom

 Jom turut serta dalam give away ke-2 dari blog Cik Tom Hari ni cuti, jadi masa yang ada ni aku nak gunakan untuk ikut serta Giveaway ke-2 dari blog Cik Tom. Antara blogger yang tak kurang hebatnya dalam dunia blogging. Aku kenal Cik Tom pun sewaktu mengikuti pertandingan review & pengomen tegar di blog Bro… Read More »

Pertandingan seo lelaki kacak 2012 bakal berakhir!

Sedar tak sedar, pertandingan seo lelaki kacak 2012 bakal berakhir. Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Agak2 siapalah yang akan merangkul gelaran juara SEO bagi cabaran ni? Korang ke? Kalau menang tu, bolehlah belanja makan cendol ke pe ke. Rasanya, Bro titan tengah menanti orang belanja cendol. Hehehe

Pertandingan cabaran seo 2012 – katakunci lelaki kacak

Cabaran seo 2012 – lelaki kacak Artikel kali ni aku buat sekadar untuk bagitau korang semua, ada cabaran seo yang menanti korang dan sebagai tanda aku pun turut serta dalam cabaran seo 2012. Katakunci yang digunakan cabaran ni ialah lelaki kacak. Boleh je guna katakunci lain, tapi kedudukan di http://www.google.com.my dengan kata kunci lain tak… Read More »