Tag Archives: review blog

Apa yang menarik di ronaldmohoni.com

Aku tak tahu lah korang pernah singgah ke blog tersebut atau tak, kali ni aku cuma nak review apa yang menarik kat sana & juga sedikit tips yang mungkin.. Mungkin boleh memberi manfaat kepada blog tersebut dan sebagai tanda penyertaan aku dalam Pertandingan Review Blog Ronaldmohoni.com. Bila aku fikirkan sedalam2 lubang kubur -nya, banyak juga‚Ķ Read More »