Category Archives: Review

TIPS UNTUK BELI BARANG DI LAZADA DENGAN HARGA JAUH LEBIH MURAH! (SEHINGGA 24 MAC 2017)

Bagi korang yang nak membeli-belah di Lazada, sekarang ni sedang berlangsung jualan besar-besaran. Ini sedikit tips kalau korang nak dapatkan sesetengah barang dengan harga lebih murah sebelum jualan besar-besaran ini ditutup. 1. LIVE FLASH SALE Setiap beberapa jam, beberapa produk akan disenaraikan dan dijual dengan harga yang lebih murah berbanding waktu lain. Korang kena sentiasa pantau… Read More »

LAZADA SURPRISE BOX (REVIEW)

Hi, aku tau.. Aku memang selalu menghilangkan diri. Bila blog dah lama terbengkalai baru sibuk nak munculkan diri. Hahaha. Anyway… Balik ke cerita asal, korang pernah dengar tentang LAZADA SURPRISE BOX? Tak pernah?, Pernah? Eh, ada aku kisah? Hahaha. *Gelak sambil guling-guling pastu pengsan. -Gurau je. ;D Untuk pengetahuan korang, LAZADA SURPRISE BOX ni versi ke-2… Read More »

BOX OF JOY DARI LAZADA!

Maaf ye semua. Agak lewat sedikit untuk mengumumkan perkara ni. Bermula 11 November 2016 – 14 Disember 2016, lazada melancarkan jualan besar-besaran “online resolution” dengan tema “Brand for All”. Sempena kempen jualan besar-besaran ni juga, kempen box of joy diadakan bagi ahli affiliate yang berminat untuk membuat review mengenainya, dan aku telah terpilih untuk menyertainya.… Read More »

Dead by daylight – (horror gaming on steam 2016 )

Bagi yang gamerz tu, mungkin ada yang masih belum tahu DEAD BY DAYLIGHT ni game terbaru yang boleh didapati dalam steam (online gaming). Terus terang aku katakan, walaupun aku sendiri tak pernah main, tapi selalu gak tengok orang upload kat youtube. Memang mendebarkan jugak, di mana 4 orang pemain (maksimum) yang terperangkap di dalam kawasan pembunuh… Read More »

Palace Inn – Hotel di Miri

Tadi aku baru je selesai pergi temuduga di Bintulu, kemudian terus bertolak ke Miri menggunakan bas dan pada masa yang sama kakak, adik perempuan aku dan bakal abang ipar aku dari Limbang menuju ke Miri menggunakan kereta. Sebabnya, kakak aku lagi dasat. Ada dua temuduga perlu dihadiri esok 27.06.2012. Aku yang kali pertama pergi temuduga… Read More »

Apa yang menarik di ronaldmohoni.com

Aku tak tahu lah korang pernah singgah ke blog tersebut atau tak, kali ni aku cuma nak review apa yang menarik kat sana & juga sedikit tips yang mungkin.. Mungkin boleh memberi manfaat kepada blog tersebut dan sebagai tanda penyertaan aku dalam Pertandingan Review Blog Ronaldmohoni.com. Bila aku fikirkan sedalam2 lubang kubur -nya, banyak juga… Read More »