Category Archives: Repekan bersahaja

Renew domain + hosting www.saharol.com

Alhamdullillah, selesai perbaharui domain + hosting untuk blog ni. Beberapa minit lepas bank in dah approve payment. Memang terbaik perkhidmatan penyedia domain+hosting yang aku pakai ni. Ada masalah kat blog, cpanel, cepat je dorang tolong selesaikan.  Memang terbaik dari ladang kurma. Pasal apa kurma? Suka hati aku, blog aku. ;D Kepada duit RM100.00 selamat tinggal.… Read More »

Aktiviti hari ini…

Selain dari makan, minum, berak dan tidur (4 perkara asas dalam kehidupan menurut cikgu aku dahulu) …   Aktiviti aku hari ni: 1. Kemaskini blog & baru perasan ada “error” kat blog nih di mana iklan nuffnang hilang entah kemana. Siapakah yang telah menculik beliau? Menurut Adam, tak tahu. Aiman pula tak kisah. Tapi pendek… Read More »

Selamat Tahun Baru 2014!

Gambar kredit to : ayotradefx Sekejap je rasanya masa berlalu. Banyak salah dan silap berlaku walau ada yang tak disengajakan. Masih banyak cita-cita, impian yang ingin digapai masih tak tercapai. Tu la pasal, pemalas. Hehe. Apapun, tahun baru, azam pun kena perbarui atau bak kata orang “renew”. Kalau ada salah dan silap, aku mohon maaf… Read More »

5S di hari sabtu..

Hari ni kitorang ditugaskan untuk melaksanakan 5s. Masing-masing sudah awal-awal lagi diberikan tugasan dalam kumpulan. Aku pulak tolong senior yang menguruskan biro bekalan. Dalam erti kata lain bermulalah satu episod di mana aku didedahkan serba sedikit tugasan senior aku nih. Senang? Hahahaha. Aku cuma mampu gelak & geleng kepala. Bagus jugak 5s ni, dalam mengemas… Read More »