Category Archives: Gambar lawak

Gambar lawak – Ramalan bomoh siam yang menjadi kenyataan!

Sebenarnya, melalui rupa bentuk susunan jari kaki kita boleh mengetahui perangai seseorang. Dan menurut ramalan bomoh siam, ada 4 jenis kategori perangai seseorang. Rujuk gambar di bawah… P/s: Ini sekadar untuk gurauan sahaja. Jangan dipercayai. Tahyul belaka. Kecuali bab curang tu insyaallah. Haha ;D Yang benar, Admin

Gambar lawak – Teknik rahsia menjual susu kambing segar!

Kreativiti memainkan peranan penting kalau nak “survive “dalam bidang perniagaan di zaman yang serba moden nih. Korang bolehlah cuba buat benda yang sama kalau nak buat bisnes jual susu kambing segar. Konfem laku! Terbaik dari ladang! Asal jangan kantoi dah la. Haha ;D Yang benar, Admin

Gambar lawak – Cara mudah nak tahu dia jodoh kita!

Siapa kata susah sangat nak cari dan tahu siapa jodoh kita? Senang ape! Cuma kena tanya satu soalan je kat dia. Apapun, korang baca dulu dan boleh cuba kemudian. Tapi yang pasti, nanti aku nak cuba gak. Wahaha! P/s: Tapi lebih baik siasat dulu, pastikan bukan laki atau bini orang. Nayo kang! ;D Yang benar,… Read More »

Gambar Dan Video Lawak – Reaksi selepas menonton video gabungan Kak Ton, Bobo & Syasya Solero

Entah siapa punye kerja edit gambar & video kat bawah tapi memang lawak la. Jumpa kat facebook dan youtube. Hahaha. Aku yang tengok pun tergelak dibuatnya. Kreatif betul beliau-beliau sekalian dalam bab mempamerkan hati dan perasaan selepas menonton video yang dimaksudkan. Apapun, korang tengok dulu. Semoga terhibur. P/s: Amaran! Elakkan makan atau minum sewaktu melihat… Read More »