Tag Archives: gambar kelakar

Gambar lawak – Aku dalam dua keadaan yang berbeza

Gambar kat bawah ni mengingatkan kepada diri aku sendiri, memang dari dulu lagi orang selalu cakap kalau aku berjalan laju je, dah tu serius pulak muka. Tapi bab muka memang sejak azali lagi dah. Tak dapat nak dibuat apa-apa. Takkan nak buat pembedahan plastik lak kan? Jalan laju lak sebab memang dah terikut dengan gaya… Read More »

Gambar lawak – Ramalan bomoh siam yang menjadi kenyataan!

Sebenarnya, melalui rupa bentuk susunan jari kaki kita boleh mengetahui perangai seseorang. Dan menurut ramalan bomoh siam, ada 4 jenis kategori perangai seseorang. Rujuk gambar di bawah… P/s: Ini sekadar untuk gurauan sahaja. Jangan dipercayai. Tahyul belaka. Kecuali bab curang tu insyaallah. Haha ;D Yang benar, Admin

Gambar lawak – Teknik rahsia menjual susu kambing segar!

Kreativiti memainkan peranan penting kalau nak “survive “dalam bidang perniagaan di zaman yang serba moden nih. Korang bolehlah cuba buat benda yang sama kalau nak buat bisnes jual susu kambing segar. Konfem laku! Terbaik dari ladang! Asal jangan kantoi dah la. Haha ;D Yang benar, Admin