Tag Archives: lawak sengal

Alamak! Dah 24 tahun umur aku!

Tak terasa pulak dah 24 tahun aku hidup di muka bumi nih. Bwahaha. Ya, hari ni adalah hari jadi aku, dan macam biasa dapat ucapan dari keluarga dan kawan-kawan. Terima kasih semua, tapi satu je aku musykil. Hadiah aku maner? Heheh. 😀 Btw, hari ni ada je berita baik dan buruknya. Cerita yang baik-baik dahulu.… Read More »

Gambar Dan Video Lawak – Reaksi selepas menonton video gabungan Kak Ton, Bobo & Syasya Solero

Entah siapa punye kerja edit gambar & video kat bawah tapi memang lawak la. Jumpa kat facebook dan youtube. Hahaha. Aku yang tengok pun tergelak dibuatnya. Kreatif betul beliau-beliau sekalian dalam bab mempamerkan hati dan perasaan selepas menonton video yang dimaksudkan. Apapun, korang tengok dulu. Semoga terhibur. P/s: Amaran! Elakkan makan atau minum sewaktu melihat… Read More »

Kisah lucu – Macam muka aku! (Real story)

Di kala aku bosan2, tengok kawan atau adik-beradik aku yang tengah dok serius buat keje. Aku pi ambil cermin dan berdiri dekat dengan diorang, tak kisah la depan ke, belakang ke, mahupun di tepi corner diorang dan cakap kuat2 sambil mata memandang tepat pada cermin tersebut. Dengan ayat yang berbunyi;