Tag Archives: apa itu affiliate

Ebook percuma – 127 Idea dan Strategi Pemasaran Online!

Bagi yang berminat atau berkecimpung dalam dunia perniagaan, untung la pasal sekarang ada ebook diedarkan secara percuma. Untuk mendapatkannya senang je, cuma klik je pada gambar ebook di bawah dan korang akan di bawa ke laman khas. Yang diperlukan cuma nama dan email korang. Tapi korang kena cepatlah sebelum pemberian percuma nih dihentikan. Bagi yang… Read More »

Webinar free – Rahsia pemasaran affiliate*Terhad 100 orang sahaja!

Bagi yang tak tahu lagi apa itu affiliate, bolehlah membaca artikel yang pernah aku tulis sebelum nih kat sini, apa itu affiliate? Webinar ni dalam erti kata lain penerangan secara live *online. Maksudnya kira sapa2 yang join, akan mendengar & melihat secara langsung apa yang diajarkan oleh penyampai webinar tersebut. Webinar yang aku nak kasitau… Read More »

Panduan affiliate – 3 langkah awal untuk mula menjana pendapatan melalui program affiliate!

Artikel ni merupakan sambungan daripada artikel yang pernah aku tulis suatu ketika dahulu mengenai apa itu affiliate. Sebenarnya, ramai usahawan internet / blogger telah menghasilkan artikel serta ebook panduan affiliate. Tapi berapa ramai yang berjaya? Sangat sedikit! Aku tak nak cerita panjang selebar 7 kaki 2 inci. Dalam artikel kali ni, aku cuma nak terangkan… Read More »

Panduan affiliate – Apa itu affiliate?

APA ITU AFFILIATE? (Panduan affiliate) Dulu aku superman binggung pasal affiliate. Ye la, mana tidaknya. Terlampau nak tahu sangat macam2 benda, google adsense, nuffnang, clickbank, dll. Macam2 ebook yang aku beli, aku baca, dah akhirnya otak berserabut. Hahaha. Banyak sangat informasi.