Tag Archives: asas affiliate

Panduan affiliate – 3 langkah awal untuk mula menjana pendapatan melalui program affiliate!

Artikel ni merupakan sambungan daripada artikel yang pernah aku tulis suatu ketika dahulu mengenai apa itu affiliate. Sebenarnya, ramai usahawan internet / blogger telah menghasilkan artikel serta ebook panduan affiliate. Tapi berapa ramai yang berjaya? Sangat sedikit! Aku tak nak cerita panjang selebar 7 kaki 2 inci. Dalam artikel kali ni, aku cuma nak terangkanā€¦ Read More »

Panduan affiliate – Apa itu affiliate?

APA ITU AFFILIATE? (Panduan affiliate) Dulu aku superman binggung pasal affiliate. Ye la, mana tidaknya. Terlampau nak tahu sangat macam2 benda, google adsense, nuffnang, clickbank, dll. Macam2 ebook yang aku beli, aku baca, dah akhirnya otak berserabut. Hahaha. Banyak sangat informasi.