UMobile P70 Hero Campaign – Rm70 Sebulan (7GB internet + Free call semua rangkaian)

By | September 28, 2015

UMobile-P70-Hero-Campaign-nuffnang-cpuv

UMobile P70 Hero Campaign

Pelan Umobile p70 nih pelan pospaid yang paling murah & sangat berbaloi di Malaysia setakat yang aku tengok/baca. Yang menariknya, bayar cuma RM70 sebulan, boleh call mana-mana rangkaian telco secara percuma tanpa had. Asalkan korang baca, fahami & patuhi:

UMobile-P70-Hero-Campaign-nuffnang-cpuv-termandcondition

Kalau tak faham, mohon guna google translate ke bukak kamus ke sebab BI aku bukan boleh percaya sangat. Wakakaka. Sambung cerita lagi, pada masa yang sama 7gb kuata kelajuan tinggi internet turut disertakan. Banyak-banyak pelan yang ditawarkan, yang ini kira paling murah selepas diambil kira dari segi tempoh boleh guna (expiry date) dan kelebihan lain disertakan sekali seperti di atas.

Selain itu, untuk pelan ini korang boleh kongsi juga kuata internet yang ada melalui member line dengan kadar caj RM10 sebulan. Maksimum 2 member / sim kad. Yang nih korang kena baca di laman web Umobile sendiri untuk maklumat lanjut pasal aku terlalu expertlah sangat untuk menerangkannya. Haish. Macam tak faham lagi. Wakakaka.

Rujukan;

  1. Iklan nuffnang dalam blog ini.
  2. http://www.u.com.my/postpaid
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/U_Mobile

P/s: Memang ada terfikir nak tukar ke pelan pospaid hero ni. Cuma menurut pembacaan aku (tak pasti betul atau tak), Umobile sekarang ni menggunakan rangkaian / line maxis. Kalau betul, aku pun terpaksa fikir dua tiga kali sebelum “subscribe” sebabnya… Boleh baca artikel nih:

 

Yang benar,

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *