Tag Archives: nuffnang ads

UMobile P70 Hero Campaign – Rm70 Sebulan (7GB internet + Free call semua rangkaian)

UMobile P70 Hero Campaign Pelan Umobile p70 nih pelan pospaid yang paling murah & sangat berbaloi di Malaysia setakat yang aku tengok/baca. Yang menariknya, bayar cuma RM70 sebulan, boleh call mana-mana rangkaian telco secara percuma tanpa had. Asalkan korang baca, fahami & patuhi: Kalau tak faham, mohon guna google translate ke bukak kamus ke sebab… Read More »

Maxis OnePlus One – Pelan pospaid (free call ke semua telco)

Bagi yang masih tak tahu, maxis oneplus one ni merupakan pelan pospaid yang mana korang kena bayar bulan-bulan dan ditawarkan oleh pihak telco MAXIS sendiri. Disertakan sekali dengan handphone model ONEPLUS ONE dengan reka bentuk yang boleh tahan menarik di mata aku. Mata korang aku tak tahu lah. Dalam pelan pospaid (pascabayar) nih, ada dua bahagian… Read More »

McDonald’s Family [PC]

Bagi penggemar makanan segera MAC DONALD’S, sekarang ni ada promosi menu terbaru untuk sarapan pagi. Boleh didapati sehingga jam 11 pagi. Aku kalau bab sarapan kat MD tak minat sangat sebab tak biasa, hehe. Tapi tak salah mencuba menunya. Pernah sekali je aku beli untuk sarapan, kopi hitam pekat yo! Nasib ada pilihan teh di… Read More »

Perfecto Crisps Awareness – Cip kentang yang luar biasa!

Perfecto Crisps Awareness nih berkisarkan produk jenama Perfecto iaitu cip kentang yang boleh didapati dalam pelbagai perisa dan serius aku bagitahu, rasanya baru pertama kali aku tengok jenama ni. Dah biasa dengan jenama mister potato. Dan menariknya cip kentang ni boleh dihidangkan / dicampur dengan menu lain. Selalu makan macam tu je kan ibarat macam… Read More »

Jimat-Jimat McDonald’s

Jimat-Jimat McDonald’s ialah promosi terbaru dari Mac Donald yang agak menarik, dengan konsep beli satu percuma satu, harga lebih murah dan mengikut hari dan waktu yang ditetapkan. Tetapi terhad di Semenanjung Malaysia sahaja. Segala maklumat mengenai promosi boleh dilihat dalam gambar di bawah.   Yang benar, Admin