Category Archives: Nuffnang CPUV

Magnum White Almond – Aiskrim keluaran terbaru!

Magnum white almond ni keluaran terbaru aiskrim perisa vanila yang diselaputi dengan coklat putih dan kacang almond. Nanti ada masa aku nak cuba gak rasa. Sebab… Look yummy to me.. Kesimpulannya, siapa nak belanja aku aiskrim nih? Wahaha. 😀 P/s: Boleh cuba makan lagi-lagi kalau ada masalah ulser mulut. Sedap + pedih. Wahahaha. Rujukan; Iklan nuffnang… Read More »

GemFive – Laman web membeli-belah di Malaysia!

GemFive ni sama macam lazada, baru dilancarkan juga tahun ni 2015, sebab tu baru pertama kali juga dengar mengenai laman web ni. Dipendekkan cerita, buat masa ni GemFive sedang mengadakan promosi Mycybersale dengan diskaun sehingga 90%. Kupon diskaun turut disertakan. Macam-macam pilihan barangan ada dari segi produk kecantikan, gadget seperti laptop, hp, tablet dan aksesori, barangan… Read More »

UMobile P70 Hero Campaign – Rm70 Sebulan (7GB internet + Free call semua rangkaian)

UMobile P70 Hero Campaign Pelan Umobile p70 nih pelan pospaid yang paling murah & sangat berbaloi di Malaysia setakat yang aku tengok/baca. Yang menariknya, bayar cuma RM70 sebulan, boleh call mana-mana rangkaian telco secara percuma tanpa had. Asalkan korang baca, fahami & patuhi: Kalau tak faham, mohon guna google translate ke bukak kamus ke sebab… Read More »

Kaodim x Maria Elena Enga.. (Review home makeover!)

Maria Elena seorang (blogger & vlogger) telah membuat satu review home makeover untuk laman web kaodim.com, khas untuk korang yang masih tercari-cari dan bercadang hendak melakukan ubahsuai, mengemas dan mengecat rumah. Boleh tonton video di atas. Di kaodim.com, korang boleh dapatkan perkhidmatan tersebut, dan ada kod diskaun turut disertakan.   Rujukan; Iklan nuffnang dalam blog… Read More »

Petrosains Illusions – Pameran Di Suria KLCC!

Petrosains Illusions merupakan program pameran mengenai ilusi yang sedang dijalankan di Suria KLCC. Ianya bertujuan membongkar rahsia ilusi dan mekanisma penipuan deria. Ianya berkait rapat tentang bagaimana kita mempersoal apa yang dilihat, dan membantu menyiasat bagaimana persepsi mendokong kita dari segi cara melihat, merasa, berfikir dan memahami dunia. Tiket masuk bukan percuma. Pameran bermula dari… Read More »

Wall’s Fruttare – Dua perisa aiskrim terbaru!

  Wall’s Fruttare sekarang ni melancarkan dua lagi produk terbarunya iaitu Banana Smoothie dan Strawberry Smoothie, dua perisa jus yang di-blend dengan susu. Tengok gambar rasa nak telan je gambar tu hah. Wait what? Teringin nak cuba nanti. Lagi-lagi strawberry smoothie. Jadi, siapa yang nak belanja aku tu, silalah. Jangan malu-malu. Wahaha. ;D Rujukan: Iklan… Read More »