Tag Archives: simkad toneplus

REVIEW: Komisen ke-3 dari TONEPLUS (Simkad yang melindungi dan membayar penggunanya!)

Semua rakan niaga simkad toneplus sibuk bercerita tentang komisen yang baru diorang terima hari ni. Dibayar awal walaupun tarikh pembayaran awal sepatutnya 25 haribulan. Ada yang terima RM60k+, RM20K+, RM17K dan sekecil-kecil cili padi punya komisen macam aku cuma RM43.15 .Sikit, ya aku tahu. Tapi aku terima setiap bulan. Dan aku lebih berbangga dengan hasil… Read More »

Review: 1st payment dari TONEPLUS! (Simkad yang membayar penggunanya!)

( Screenshot diambil menggunakan aplikasi android cimbclick ) Screenshot dari ruangan ahli toneplus. Macam yang korang boleh tengok, ini pembayaran pertama yang aku terima dari toneplus. Tak banyak, sekadar RM35.75 (setelah ditolak RM3.00 caj bank). Jadi, bagi yang masih rasa toneplus ni scam ke apa, tak perlu ragu-ragu lagi. Memang membayar punya. Kalau korang berminat… Read More »

Teknik mudah bagaimana mengurangkan kos syarikat / perniagaan anda menggunakan toneplus?

Idea ni aku dapat masa memikirkan cara nak promosikan simkad toneplus semalam. Jangan risau, sebabnya idea ni memang menarik yang mana akan memberikan keuntungan dalam jangka masa panjang kepada pemilik syarikat / perniagaan sendiri baik ENTERPRISE mahupun SDN BHD dll, dan tidak lupa juga kepada pekerja korang. Bahkan menjamin memudahkan jualan simkad dilakukan. Pertama, wajibkan penggunaan simkad toneplus… Read More »

Kenapa korang perlu bertukar ke rangkaian TONEPLUS? (REVIEW)

Setelah lama menghaibkan diri, aku munculkan diri dengan iklan seketika. Kah3. Sudi-sudilah luangkan masa untuk membaca. Penat menaip tau! ;D Salah satu sebab kenapa aku nak menggalakkan korang untuk menukar rangkaian simkad korang kepada Toneplus ialah sempena kempen cabutan bertuah 2016 bagi yang port-in *kekalkan no.hp lama, cuma tukar ke rangkaian toneplus. Kempen ni bermula sejak… Read More »