Tag Archives: lelaki kacak

Pertandingan seo lelaki kacak 2012 bakal berakhir!

Sedar tak sedar, pertandingan seo lelaki kacak 2012 bakal berakhir. Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Agak2 siapalah yang akan merangkul gelaran juara SEO bagi cabaran ni? Korang ke? Kalau menang tu, bolehlah belanja makan cendol ke pe ke. Rasanya, Bro titan tengah menanti orang belanja cendol. Hehehe

Berita baik & dan kurang baik buat aku yang bukan (lelaki kacak)

Berita baik & dan kurang baik buat aku yang sememangnya bukan lelaki kacak. Biar aku kasitau berita kurang baik dahulu. Aku tak dapat pulak menang apa2 dari giveaway papankekunci.com mei 2012, tapi masih puas hati gak sebab dah kongsi pengalaman aku sebagai fei mao penulis blog. Nak gelak pun ada bila ingat balik.

Pertandingan cabaran seo 2012 – katakunci lelaki kacak

Cabaran seo 2012 – lelaki kacak Artikel kali ni aku buat sekadar untuk bagitau korang semua, ada cabaran seo yang menanti korang dan sebagai tanda aku pun turut serta dalam cabaran seo 2012. Katakunci yang digunakan cabaran ni ialah lelaki kacak. Boleh je guna katakunci lain, tapi kedudukan di http://www.google.com.my dengan kata kunci lain tak… Read More »