Pertandingan cabaran seo 2012 – katakunci lelaki kacak

By | June 2, 2012

Cabaran seo 2012 – lelaki kacak

Artikel kali ni aku buat sekadar untuk bagitau korang semua, ada cabaran seo yang menanti korang dan sebagai tanda aku pun turut serta dalam cabaran seo 2012. Katakunci yang digunakan cabaran ni ialah lelaki kacak. Boleh je guna katakunci lain, tapi kedudukan di http://www.google.com.my dengan kata kunci lain tak dikira.

Korang tak perlu risau pasal korang kacak ke tak. Aku yang bukan lelaki kacak ni pun dibenarkan turut serta. Perempuan pun boleh. Sebab dalam cabaran seo ni, kepakaran korang dalam bab2 seo yang akan menentukannya samada korang layak untuk jadi pemenang atau tak.

Aku sarankan korang ikut serta dalam cabaran seo ni, sebab banyak hadiah menarik menanti pemenang. Walaupun korang rasa tak pandai sangat dalam bab2 seo, cuba je. Kalau tak cuba, mana nak tahu korang pandai ke tak. Ini pula senarai hadiah yang akan diculik dibawa balik oleh peserta yang dinobatkan sebagai pemenang:

 

hadiah-cabaran-seo-lelaki-kacak-2012

Memang bertuah la sapa yang menang pertandingan cabaran seo ni. Mungkin korang kot? Kalau2 korang menang, bolehlah belanja makan. Kalau tak kfc, pizza hut, ayam penyet pun jadilah! Hehehe

Sebenarnya, pertandingan ni berlangsung selama 3 bulan, dari 14 mac 2012 – 15 Jun 2012 (Jam 12 tengah malam). Tinggal lagi 13 hari dari sekarang. Klik sini untuk ikut serta dalam pertandingan ni!

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh Contengconteng.com, Abangensem, Cikgu Dahlia, Farish Ishak, PuanBee.com, w.habibu rahman, Azri Johan, Dirmansyah, 1Malaysianews.net LadfeAmir.com, SEO Apps, Bluedianthus.com, Hafizmohd.com, UmarFaruq.com, 1Artikel.com, Blog Bukit Besi, Radhio.com, Blog Perniagaan Internet, Hadi Hanafee, Jomtonton.net, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector, LelakiAcai.com Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

Yang benar,

Admin

21 thoughts on “Pertandingan cabaran seo 2012 – katakunci lelaki kacak

  1. dzuandiey

    teringin nak masuk..tapi tengok macam banyak persaingan..hahaha….rasa kecut jap perut nih.. ๐Ÿ™‚

    Reply
    1. saharol Post author

      @dzuandiey, masuk je. Masih sempat lagi nak bersaing ni. Menang kalah, tu belakang kira. Usahakan je dulu. Takkan tak nak test power seo dengan yang lain kot? ;p

      Reply
    2. saharol Post author

      @dzuandiey : Cabaran seo tu, Bro masuk je. Masih sempat lagi nak bersaing ni. Menang kalah, tu belakang kira. Usahakan je dulu. Takkan tak nak test power seo dengan yang lain kot? ;p

      Reply
  2. Pingback: Aku bukan lelaki kacak

  3. Pingback: Berita baik & dan kurang baik buat aku yang bukan (lelaki kacak)

  4. Encik Bukit Besi

    Salam ziarah, Persaingan sihat dan banyak benda baru kita bleh belajar dari pakar SEO, contohnya Azuan Razi..kat blog dia banyak info yang dikongsikan…pakar SEO yang tak kedekut ilmu, mari sama2 kita belajar dan memeriahkan dunia blog Malaysia. Salam

    Reply
    1. saharol Post author

      @Encik Bukit Besi, wkslm. Jom belajar seo. ;p

      Reply
  5. Pingback: Senarai peserta Cabaran SEO Lelaki Kacak | EarnCent.com

  6. Pingback: Hadiah terkini Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012 | EarnCent.com

  7. Pingback: Last Call Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012 | EarnCent.com

  8. Pingback: Juara Lelaki Kacak Malaysia | Blog Hati Putera,,

  9. Pingback: Pertandingan seo lelaki kacak 2012 bakal berakhir!

  10. Pingback: Lelaki Kacak dan 83 blogger kacak. | EarnCent.com

  11. Pingback: Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012 ditamatkan. | EarnCent.com

  12. Pingback: Pemenang Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012 | EarnCent.com

  13. Pingback: Aidanatasya.com pemenang tempat ke-5, contest SEO “Lelaki Kacak”

  14. Pingback: Lelaki Kacak Terhebat

  15. Pingback: Juara Lelaki Kacak Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *