Category Archives: Jawatan kosong

IKLAN JAWATAN KOSONG (BINTULU & MIRI) – TEMUDUGA TERBUKA POSMEN / KURIER / PEMANDU LORI & VAN

  Berita baik bagi korang yang berada di Bintulu dan sedang mencari kerja kosong. Temuduga terbuka POSMEN / KURIER / PEMANDU LORI DAN VAN untuk penempatan di BINTULU & MIRI akan berlangsung pada (ahad) ini. Pendaftaran bermula dari 09.00 pagi hingga 12.30 tengahari. Temuduga ini di buat di PUSAT MEL BINTULU. SYARAT & KELAYAKAN: Warganegara… Read More »

Jawatan kosong kerani kaunter & posmen Sarawak 2015 (Borang permohonan disertakan)

Maaf ye! Agak lambat sedikit untuk kongsikan maklumat mengenai jawatan kosong kali ni. Kekosongan jawatan ni untuk yang tetap dan sambilan, di Kuching & Sibu (Sarawak) – Ikut keperluan semasa. Gaji: RM800.00 – RM1785.00 (POSMEN TETAP) RM1000.00 – RM2205.00 (KERANI TETAP) RM42.00 SEHARI (KERANI & POSMEN SAMBILAN) Syarat-syarat kelayakan memohon: POSMEN Lelaki Berumur tidak kurang… Read More »

Walk-in interview jawatan di Poslaju 2014 yang dasat!

Bagi yang menghadiri walk-in interview untuk jawatan kosong poslaju, aku ucapkan semoga berjaya. Chaiyo2, gambatte and what so ever. Tadi ada gak terdengar cerita orang gi interview kat bahagian Kuching, Sarawak. pergghh. Ramai siot. Sampai menurut yang aku dengar, ada lebih 10 ribu orang hadir. Entah betul ke tak. Ada dua peringkat lak tu, hantar… Read More »

Jawatan kosong Jun 2013- Kurier Tetap/Sambilan Poslaju Kuching Sarawak

Tadi sewaktu aku baru sampai di pejabat, aku terpandang sekeping kertas yang of course… Iklan jawatan kosong poslaju kuching yang sedang dipegang oleh senior aku. Dan yang tak bestnya, benda tu baru je dia dapat tapi bila aku tengok tarikh tutup permohonan ialah pada : 29 jun 2013 Aduyai! 4-5 hari dari sekarang. Tapi, disebabkan… Read More »

Kekosongan jawatan di pusat pos laju kuching Jan 2013

Kekosongan jawatan di pusat pos laju kuching Aku pun baru-baru perasan, rupanya ada kekosongan jawatan kerani & kurier kat pusat pos laju kuching. Kalau ada yang berminat, korang boleh dapatkan info mengenainya di Jawatan kosong kerani & kurier poslaju kuching. Masih sempat kalau korang cuba minta, sebab tarikh tutup permohonan pada 31 Januari 2013. P/s:… Read More »