Ebook percuma – 127 Idea dan Strategi Pemasaran Online!

By | March 6, 2014

Bagi yang berminat atau berkecimpung dalam dunia perniagaan, untung la pasal sekarang ada ebook diedarkan secara percuma. Untuk mendapatkannya senang je, cuma klik je pada gambar ebook di bawah dan korang akan di bawa ke laman khas. Yang diperlukan cuma nama dan email korang. Tapi korang kena cepatlah sebelum pemberian percuma nih dihentikan.

Ecover

Bagi yang teringin nak dapatkan duit poket untuk bulan ni boleh juga dapatkannya dengan mudah kerana pemberian ebook 127 idea & strategi pemasaran online ini disertakan sekali dengan program affiliate 2 tier. Caranya cukup mudah, affiliate yang dimaksudkan berbentuk lead. Iaitu apabila orang mendaftar email mereka melalui link khas korang, secara automatik komisen akan dikreditkan ke dalam akaun korang.

Komisen yang diberikan :

  1. Rm1.oo – Jika orang tersebut mendaftar melalui link affiliate korang.
  2. RM0.20 – Jika orang tersebut mendaftar melalui link affiliate orang yang mendaftar melalui korang.

Dan yang menariknya affiliate 2 tier ni sebagai contoh, si B mendaftar melalui si A, dan si A secara automatik mendapat komisen RM1.00 . Dan jika si B juga mempromosikan link affiliatenya tersendiri dan si C mendaftar melalui si B, si A pula mendapat komisen extra RM0.20.

Tak cukup menggoda? Jumlah komisen yang boleh dicashout juga serendah RM10 je. Jadi, memang berbaloi la cuba. Jangan lupa pulak baca ebook tersebut. Sekian, tu je kot?

P/s: Tarikh tutup untuk program affiliate ni aku tak pasti lak, rasanya target untuk dapatkan 100k lead ke. Nanti la kemaskini balik.

Yang benar,

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *