Ebook Review : Easyautores

By | May 29, 2012


easyautores-ebook-praktikal-pasangsiapautores-dihosting

Nama Ebook : Easyautores

Bahasa : Malaysia

Muka Surat [m/s] :

Rumusan ebook ni : Sebuah ebook yang praktikal, panduan langkah demi langkah untuk memasang autoresponder di hosting sendiri. Dengan menggunakan easyautores ni, korang tak perlu la nak sewa autoresponder & bayar bulan2. Cukuplah bayar hosting setahun sekali. Aku sendiri gunakan easyautores, contohnya korang boleh tengok kat sini:

http://saharol.com/freelists/ebookpercuma/

P/s : Korang boleh dapatkan ebook ni sekali sebagai bonus & banyak lagi bila beli pakej lengkap blogger : Klik sini untuk tengok pakej lengkap blogger! Pendek kata dari aku, guna easyautores memang jimat, senang nak pasang sendiri sebab dalam ebook tu diajar caranya, siap tunjuk gambar rajah lagi.  Kalau korang nak jimat, gunalah easyautores untuk bina senarai email. Andaikata korang ada masalah & perlukan bantuan lepas dapatkan ebook tu melalui link di atas, bolehlah hubungi aku [Rujuk bahagian hubungi penulis / biodata penulis]. Nanti aku tolong korang setakat yang aku mampu. ;0

*Ebook easyautores juga disertakan lesen jual semula*

P.p.s : Ada yang kata Easyautores ni ada limit. Kalau tak silap, boleh kumpul 1000 senarai email je. Tak tahu la betul ke tak, sebab senarai email aku tak cecah lagi jumlah tu.

Yang jadi tukang review,

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *