Category Archives: Buat Duit Dengan Nuffnang

Cek ke-5 dari NUFFNANG!

Baru je sampai semalam. Setelah sekian lama menunggu, akhirnya tiba. Ibarat angin yang tersepit.. Eh, apa kaitan? BTW, hari ni dah cashout. Cepat je. Terima kasih kepada Nuffnang dan para sponsor yang sudi beriklan di blog ni. Itu je aku nak cakap. Sekian, terima kasih. sama-sama. LOL   Yang benar, Admin

Earning CPUV yang paling cepat datang dan pergi…

Tak tahu apa citer. Sekejap je dia datang dan pergi. Tapi tak kisah sebab sekurang-kurangnya aku tahu blog nih ada nilai walau sen-sen je dan masih boleh menarik minat advertiser. Dari takde? Lagipun walaupun sen-sen, nanti tak cukup Rm50 tak gak dapat cashout. Sen-sen ni jugalah yang membantu. Belajar dari pengalaman. Hehehe ;D Yang benar,… Read More »

Masalah nuffnang ads bila pelawat guna google translate

Dulu aku pernah tulis pasal benda ni, tapi memandangkan artikel lama semuanya dah ghaib, jadi aku bercadang nak cerita balik. Nuffnang ads ni memang ada masalah, kalau dulu salah satu masalah nuffnang ads ni dia lambat “load” tapi sekarang dah diperbaiki. Tekan sini untuk baca pasal kod nuffnang ads terbaru! Tapi, masalah nuffnang ads bila… Read More »