Tag Archives: kisah benar

Selamat Tahun Baru 2015 & Maulidur Rasul!

Rasanya agak terlewat sedikit nak mengucapkan selamat tahun baru 2015 & Maulidur Rasul. Aku harap korang semua dalam keadaan yang sejahtera, bersama keluarga yang tercinta. Phewit! Bwahaha. Biar aku kongsikan serba sedikit apa yang aku lakukan sepanjang bulan disember yang lepas. Sebenarnya agak sibuk dengan kerja syif malam, kadang-kadang dari pagi ke malam sebab terpaksa… Read More »

Kisah seram – Seluruh badan kaku & aku dicekik sewaktu tidur!

Hari ni baru aku dapat online, semalam tak dapat sebab kena “limited access” mende tah. Baru je tahu apa puncanya, rupanya penyedia wifi kat tempat aku menyewa nih tukar password baru. Siut je. Patutlah dari semalam cuba online, tak dapat2. Waktu aku nak tidur semalam pun boleh tahan seramnya. Sebab pe? Waktu aku dah nak… Read More »

Cerita hantu limbang – Bapak dah pesan, jangan main sampai waktu maghrib!

Cerita hantu yang bakal aku ceritakan ni terjadi kat diri aku (admin) sendiri. Gara2 tak nak dengar cakap bapak aku, percuma aku kena kacau! Rasanya korang pun selalu kena nasihatkan jangan bermain atau keluar ke mana2 waktu2 maghrib ni. Tapi, aku ni entahlah! Jenis yang susah nak dengan cakap orang. Hahaha

Kisah benar – 5 Situasi yang buat aku geram bila bercakap dengan orang!

  Aku rasa, masing2 ada cerita tersendiri selama hidup di dunia yang entah apa2 ni. Banyak juga pengalaman bodoh, sedih, gembira tak terkata rasa nak ketawa sambil berguling2 terjadi tapi kali ni aku nak cerita pengalaman aku yang boleh tahan sardin sadisnya. Tak tahulah nak cakap apa lagi, korang bacalah sendiri…