Tag Archives: formula matematik untuk jadi jutawan

Formula matematik – Korang boleh jadi jutawan dalam masa 1 tahun!

Dua tiga hari ni, waktu aku bosan2 pi selongkar balik fail2 lama aku, bertimbun2. Macam sampah dah aku tengok, apa lagi aku kumpul mana yang tak guna tu, buang je terus dari dok dalam tu buat semak. ;D Bila selongkar balik segala fail2 yang ada dalam laptop yang entah berapa tahun aku guna, aku baca‚Ķ Read More »