DAFTAR PERCUMA EJEN RELOAD / TOPUP

Bagi korang yang teringin nak memulakan bisnes topup sendiri, ni ada berita baik nak kongsi. Aku boleh daftarkan korang sebagai ejen secara percuma. Ya! Takde caj sesen pun. Syarikat reload yang aku maksudkan ialah Myprepaid2u. Korang boleh google je untuk maklumat lanjut. Yang aku nak kongsikan cuma bagaimana nak mendaftar dan apa yang perlu untuk membolehkan korang mula berniaga topup.

Langkah 1 : Whatsapp, wechat atau sms ke no 012 871 9348 (no aku), nama korang dan no. telefon yang ingin didaftarkan/digunakan untuk jual reload.

Langkah 2 : Selesai pendaftaran, sms akan dihantar ke no. korang yang mana turut disertakan link laman web ahli dan password untuk login. Klik pada link tersebut dan ikut arahan yang diberikan.

P/s: Jika keluar error pada laman web, tutup laman web tersebut dan buka & login sekali lagi. Jika diminta untuk memasukkan no.TAC, sila tunggu no. TAC yang dihantar melalui sms kepada korang.

Langkah 3 : Sila screenshot, atau save gambar  di bawah. (Cara menjual & topup modal). Penjualan topup boleh dilakukan melalui link laman web yang diberikan atau menggunakan aplikasi SRS (boleh didownload di google store). Asalkan internet ada.

Langkah 4 : Sebarang soalan, pandangan atau komen bolehlah tinggalkan kat bawah ni. Kadar untung boleh dilihat sendiri pada ruangan ahli (selepas berjaya didaftarkan).

Yang benar,

Admin

2 thoughts on “DAFTAR PERCUMA EJEN RELOAD / TOPUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *