Apa itu KFC – KA$H Card Launch?

By | August 14, 2015

Puas aku cari sana sini pasal KFC РKA$H Card Launch nih. Akhirnya jumpa gak. Rupanya kad yang bakal dilancarkan oleh KFC, ala-ala prepaid card. Boleh ditopup kemudian digunakan untuk membeli apa-apa sahaja menu yang ada di kfc seluruh Malaysia. Penggunaan kad ni membolehkan korang mendapat dan mengumpul  mata/point untuk setiap pembelian dan menebus dengan baucer makanan percuma.

Kesimpulannya, bagi yang rajin dan suka makan di KFC tak kisahlah dengan awek ke pakwe ke, keluarga ke. Dapatkan kad ni nanti bila dah dilancarkan, tak pasti pulak aku bila. Yang pasti kalau dah cukup point tu bolehlah tebus baucer percuma untuk belanja aku makan pulak. Wahahaha. ;D

Ok, itu je. Maklumat lanjut boleh didapati melalui iklan nuffnang dalam blog ini. Sekian.

Yang benar,

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *