Category Archives: Buat duit online tanpa modal

Earning CPUV yang paling cepat datang dan pergi…

Tak tahu apa citer. Sekejap je dia datang dan pergi. Tapi tak kisah sebab sekurang-kurangnya aku tahu blog nih ada nilai walau sen-sen je dan masih boleh menarik minat advertiser. Dari takde? Lagipun walaupun sen-sen, nanti tak cukup Rm50 tak gak dapat cashout. Sen-sen ni jugalah yang membantu. Belajar dari pengalaman. Hehehe ;D Yang benar,… Read More »

Apa yang menarik di ronaldmohoni.com

Aku tak tahu lah korang pernah singgah ke blog tersebut atau tak, kali ni aku cuma nak review apa yang menarik kat sana & juga sedikit tips yang mungkin.. Mungkin boleh memberi manfaat kepada blog tersebut dan sebagai tanda penyertaan aku dalam Pertandingan Review Blog Ronaldmohoni.com. Bila aku fikirkan sedalam2 lubang kubur -nya, banyak juga… Read More »

Masalah nuffnang ads bila pelawat guna google translate

Dulu aku pernah tulis pasal benda ni, tapi memandangkan artikel lama semuanya dah ghaib, jadi aku bercadang nak cerita balik. Nuffnang ads ni memang ada masalah, kalau dulu salah satu masalah nuffnang ads ni dia lambat “load” tapi sekarang dah diperbaiki. Tekan sini untuk baca pasal kod nuffnang ads terbaru! Tapi, masalah nuffnang ads bila… Read More »

6 benda merepek blogger selalu buat.. Korang pernah buat? (Belajar blog)

Kali ni, aku nak kongsikan 6 perkara merepek blogger selalu buat. Semua ni menurut pembacaan, pemerhatian & pengalaman sendiri yang dah mula berblogging sejak 2008 lagi. Benda ni pun bukannya baru sangat, & terus-menerus jadi adat turun temurun blogger. Entah2, korang pun selalu buat nih! -.-”